Treningstilbud

Her finner kurs/camper vi har gående per nå. Les gjerne informasjonen om de ulike tilbudene og finn ut hva som passer best for ditt behov. Linker til påmelding finner du nederst på siden.

«Atletisk Sommer/Høst Camp med Christina og Kim»

Vi legger opp en morsom uke med trening og lek, hvor målet også er å lære barna teknikk innen løp og andre atletiske egenskaper som balanse, koordinasjon, motorikk og introduksjon og teknikktrening innen spenst, kraftutvikling og styrke. Vi tilpasser uken til alder og gruppe. Sommercampen passer for alle uansett idrett eller bakgrunn – målet er å skape idrettsglede, kunnskapsoverføring, vennskap og motivasjon for hele gruppen.
Treningene avholdes i EDGE Performance Center, og vi vil både bruke inne og utearealer i løpet av uken. Vi holder på fra klokken 0900-1500 fra mandag til fredag, med lunsjpause fra 1145-1215. Barna tar med egen matpakke, og vi supplerer med frukt i løpet av dagen. Pris: 2750

8/6-ukers treningskurs

Her har vi enten 8 eller 6 uker med trening. Treningene passer for alle – enten man er aktiv i en idrett eller ikke. Vi er opptatt av å formidle kunnskap og trene unge med utgangspunkt i å utvikle atletiske egenskaper. I øktene vil vi være igjennom ulike temaer som løpeteknikk/hurtighet, bevegelighet/mobilitet, koordinasjon, balanse, styrke og spenst/kraft. Øktene legges opp som morsom og lystbetont trening tilpasset aldersgruppen.

Halvpartene av treningene foregår innendørs i Bærum Idrettspark og halvparten i EDGE Performance sine lokaler i Griniveien 363. Til sammen er det 8/6 økter fordelt over 8/6 uker. Pris: 2500 kr/2250 kr

SPEED Sessions

Juniorutøvere 8-18 år
Våre treninger og workshops er for juniorutøvere fra alle idretter med fokus på AKSELERASJON, TOPPFART og AGILITY!
Kurset går over to og en halv time, og avholdes på friidrettsanlegget i Bærums Idrettspark.
Vi presenterer vår modell for hurtighet, og alle deltakere vil få en innføring, læring og trening for å utvikle disse atletiske kapasitetene.
I tillegg til hurtighet vil reaksjon, spenst og eksplosiv kraft være egenskaper som utvikles og skapes igjennom modellen for akselerasjon og topphastighet.
Pris: 1375 kr

 6-ukers kurs 10-15 år. 7 okt-11 nov             PÅMELDING         

           6-ukers kurs 10-15 år. 18 nov-30 des         PÅMELDING 

          Atletisk Camp Høstferien 30 sept-4 okt     PÅMELDING

                    SPEED SESSION 13 OKTOBER                PÅMELDING